CO-WERKEN IN MECHELENCoworking in Mechelen ontvangt freelancers en ondernemers met open armen én met een veelzijdig aanbod aan co-werkplekken! Leer ze kennen via dit overzicht en ga vooral eens kennismaken!

Co-werkplekken: BattelflexCoffice, Conventus, CronosHouse of Ape, Oh!, Seconddesk, Spaces, The Crescent't Hof bySONderWagenoord, Greenhouse.info covid-19
contact
CO-WERKEN IN MECHELEN

De initiatiefnemers van de verschillende Co-werkplekken in Mechelen, hebben tijdens de lockdown de koppen bij elkaar gestoken, met het idee de krachten te bundelen en het aanbod van co-werkplekken in Mechelen samen in de verf te zetten. Elke co-werkplek verbindt zich er ook toe een aantal COVID-19 richtlijnen in acht te nemen, zodat u zich als co-werker geen zorgen hoeft te maken over uw gezondheid en de veiligheid op deze locaties. De co-werkplek vormt de gulden middenweg tussen het kantoor (drukke en vaak weinig inspirerende omgeving) en de thuiswerkplek (afleiding en soms te weinig sociaal contact). Verschillende studies tonen aan dat de toekomst van het ‘werk’ zich ergens op deze gulden middenweg zal bevinden, en dit willen wij helpen waarmaken.

RICHTLIJNEN

→ Reinig regelmatig je handen met zeep, ontsmet je handen na elk contact
→ Respecteer de afstand van 1,5 meter
→ Begroet elkaar zonder het geven van handen of kus
→ Bedek mond en neus in de plooi van je elleboog bij hoesten of niezen
→ Houdt je aan de aangeduide looprichting
→ Houdt rekening met het maximum aantal bezoekers toegelaten in de verschillende ruimtes.
→ Betreed het gebouw niet in geval van symptomen die kunnen wijzen op ziekte.
→ Het personeel aanvaard enkel electronische betalingen
→ Het personeel ontsmet regelmatig cruciale punten in het gebouw met anti-bacteriële gel.